News top

Aktuális híreink

Világbanki projektet nyertünk Azerbajdzsánban

Az AAM egy 10 hónapos, 200.000 USD értékű projektet nyert Azerbajdzsánban. A projekt, amely első munkánk lesz az országban, világbanki finanszírozású és témája az azeri bíróságok internetes portáljának megújítása. A projekt kedvezményezettje az azeri igazságügyminisztérium.

tovább

Sikerrel zárult projektünk egy szerb minisztériumban

Sikerrel zárult projektünk a belügyminisztériumban, ahol öt jelentős informatikai rendszer megvalósításának tanácsadói támogatását végeztük. A két és fél éves projektet lezáró konferencián mind a donor, mind az ügyfél képviselői elismerő szavakkal szóltak az AAM sikerhez való hozzájárulásáról.

tovább

Az AAM a Dunamenti Erőmű Zrt.-ben

Az AAM a Process Solutions-zel és a Revolution Software-rel konzorciumot alkotva a Dunamenti Erőmű hatékonyságjavítási programján dolgozik. Az AAM projektvezetőként irányítja az új ERP rendszer bevezetését és a pénzügy-számviteli folyamatok kiszervezését.

Kornai Gábor kapta a Tanácsadói Életműdíjat!

Az AAM alapító-elnöke, dr. Kornai Gábor kapta a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozat Tanácsadói Osztálya által alapított Tanácsadói Életműért díjat.

tovább

Részlegesek a hazai vállalatok ismeretei az agilis projektmenedzsmentről

Átfogó hazai felmérésünk megvizsgálta a Magyarországon működő nagyvállalatok felkészültségét a projektvezetés korszerű módszereivel – kiemelten az agilis megközelítéssel – kapcsolatban

tovább

A honlap utolsó módosításának időpontja: 2016.05.19