News top

Aktuális híreink

Kornai Gábor kapta a Tanácsadói Életműdíjat!

Az AAM alapító-elnöke, dr. Kornai Gábor kapta a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozat Tanácsadói Osztálya által alapított Tanácsadói Életműért díjat.

tovább

Részlegesek a hazai vállalatok ismeretei az agilis projektmenedzsmentről

Átfogó hazai felmérésünk megvizsgálta a Magyarországon működő nagyvállalatok felkészültségét a projektvezetés korszerű módszereivel – kiemelten az agilis megközelítéssel – kapcsolatban

tovább

Szép siker a Mentor Oscar díjon

A  Magyarországi Coaching Konferencián kiosztották a 2014-es Mentor Oscar díjait. Cégünk működési igazgatója, Hradek Viktória az egyéni kategóriában harmadik helyezést ért el. A Mentor Oscar díjat évente ítélik oda azoknak a szervezeteknek és egyéneknek, akik jelentős eredményeket érnek el a mentoring és a coaching szemléletű vezetés terjesztésében.

tovább

Elismerés

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Kari Tanácsa Kornai Gábor tb. egyetemi docenset, a Vezetési Tanácsadási Intézeti Tanszék vezetőjének az „A pécsi közgazdászképzésért” érem ezüst fokozatát adományozta az elmúlt 15 évben végzett pro bono munkájáért.

tovább

Európai Bizottság központi keretszerződés minősített beszállítói megbízás „Közigazgatás és belügyek” témakörben

2014-ben az AAM az Európai Bizottság minősített beszállítójává vált egy központi EU-s keretszerződés (Közigazgatás és belügyek témakörben) keretében a 2014-16-os évekre szólóan egy nemzetközi konzorcium tagjaként.

tovább

A honlap utolsó módosításának időpontja: 2015.05.20