News top

Aktuális híreink

Pályázati lehetőség az infokommunikációs ágazatban működő vállalkozásoknak

Megjelent „Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása” (GINOP-3.1.2-8.2.4-16) című pályázati felhívás.

tovább

Balogh Turul kollégánk a Belváros Ifjú Tehetsége Díj nyertese

Nagy örömünkre szolgál, hogy Balogh Turul kollégánk lett a Belváros Ifjú Tehetsége Díj nyertese 2016-ban!

tovább

Világbanki projektet nyertünk Azerbajdzsánban

Az AAM egy 10 hónapos, 200.000 USD értékű projektet nyert Azerbajdzsánban. A projekt, amely első munkánk lesz az országban, világbanki finanszírozású és témája az azeri bíróságok internetes portáljának megújítása. A projekt kedvezményezettje az azeri igazságügyminisztérium.

tovább

Sikerrel zárult projektünk egy szerb minisztériumban

Sikerrel zárult projektünk a belügyminisztériumban, ahol öt jelentős informatikai rendszer megvalósításának tanácsadói támogatását végeztük. A két és fél éves projektet lezáró konferencián mind a donor, mind az ügyfél képviselői elismerő szavakkal szóltak az AAM sikerhez való hozzájárulásáról.

tovább

Az AAM a Dunamenti Erőmű Zrt.-ben

Az AAM a Process Solutions-zel és a Revolution Software-rel konzorciumot alkotva a Dunamenti Erőmű hatékonyságjavítási programján dolgozik. Az AAM projektvezetőként irányítja az új ERP rendszer bevezetését és a pénzügy-számviteli folyamatok kiszervezését.

A honlap utolsó módosításának időpontja: 2017.02.24