News top

Tanácsadóként a feladatunk

Az ügyfelek igényeinek, problémáinak közös megoldása, amelyhez szükség van a gyors helyzetértékelésre, probléma felismerésre, és a megfelelő megoldások együttes megtalálásra. Kézlenyomatunk az a szellemi hozzáadott érték, amellyel a vállalatok fejlesztési törekvéseihez járulhatunk hozzá

Munkamódszerünk

Az AAM-nél team-ekben dolgozunk, változatos feladatokon, projektszerűen. Igyekszünk elérni, hogy az egymáshoz tartozás önkéntes választás legyen. Törekszünk arra, hogy folyamatosan tanuljunk egymástól, s kutassunk új megoldások, illetve bevált megoldások új alkalmazási területei után. Az AAM-ban soha nem maradsz magadra. Előfordulhat ugyan, hogy projekted egyéni munkavégzést követel, de segítségre mindig számíthatsz.

Folyamatos fejlődésünk

Munkatársaink folyamatos szakmai fejlődése cégünk alapvető érdeke. Belső tudásmegosztó képzéseinken igyekszünk minden olyan tudást, ismeretet és tapasztalatot átadni, amelyet projektjeink és kutatásaink során halmoztunk fel. Megadjuk a lehetőséget arra is, hogy külső oktatásokon vegyél részt az új ismeretek és friss piaci információk bevonása érdekében.

Karrier és szakmai előmenetel az AAM-ban

Szakmai haladásodban és előmeneteledben a ranglétrán a mentorod támogat. Cégünk támogatja az egyedi látásmódot és fejlődési utakat. A személyes teljesítményt nyíltan, előre meghatározott szempontok mentén értékeljük. Olyan csapatot építünk, ahol a különböző tudású, tapasztalatú és érdeklődésű emberek segítik, motiválják egymást és az ügyfeleinket, s így vezetik sikerre a legváltozatosabb projekteket.

A honlap utolsó módosításának időpontja: 2019.10.01