News top

Mire számíthatok a kiválasztási folyamat során?

Személyesen találkozhatsz a humánerőforrás-osztály kollégájával, aminek során igyekszünk kicsit jobban megismerni Téged, és lehetőséget teremteni arra, hogy Te is átfogó képet kaphass az AAM-ról.

A sikeres HR- interjú után kerülhet sor a szakmai interjúra, ahol vezető tanácsadó kollegáinkkal találkozol. Egy esettanulmány megoldása keretében vizsgáljuk a probléma megoldási, koncepcióalkotási képességed, továbbá a munkához való hozzáállásod, szervezői készséged illetve az angol nyelvtudásod.

A sikeres szakmai interjút követően kerül sor személyiségteszt kitöltésére, végül egy tanácsadó partnerrel az utolsó körös elbeszélgetésre kerül sor.

A sikeres felvételi zárásaként állásajánlatot teszünk Neked, és örömmel köszöntünk csapatunkban.

Van-e lehetőség az AAM-nél szakmai vagy nyári gyakorlatra?

Folyamatosan keressük azokat a diákokat, akiket érdekel a tanácsadás, 4. vagy 5. éves informatikus vagy közgazdász-hallgatók, megfelelő angol nyelvtudással rendelkeznek, és elméletben szerzett tudásukat szívesen kipróbálnák a gyakorlatban is. Gyakornokainktól elvárjuk, hogy hosszútávra (legalább 6 hónapra) kötelezzék el magukat, és hetente minimum 3 napon álljanak készen a munkára.

Gyakornoki időm befejeztével van-e lehetőségem pályakezdőként folytatni munkám az AAM-nél?

Ha gyakornoki pályafutásod lezárult, és befejezted felsőfokú tanulmányaidat, akkor lehetőséged van junior tanácsadói, illetve tanácsadó-asszisztensi pozícióba jelentkezni az AAM-hez.

Nyújt-e támogatást az AAM szakdolgozatíróknak?

A hr(--NOSPAM--)@aam(--NOSPAM--).hu címen várjuk azok jelentkezését, akik cégünknél, cégünkről szeretnének szakdolgozatot készíteni. A levélben kérjük, írjátok le a dolgozat témáját (esetleg rövid vázlatát), valamint hogy milyen segítséget vártok tőlünk, és hogy miért éppen az AAM-et választottátok. Minden megkeresésre válaszolunk.

Mikor küldhetem el jelentkezésem?

Egész évben folyamatosan várjuk a tanácsadás iránt érdeklődők jelentkezését.

Ha továbbra is vannak olyan kérdéseid, amelyre itt nem kaptál választ, vagy szeretnéd elküldeni önéletrajzod hozzánk, akkor a hr(--NOSPAM--)@aam(--NOSPAM--).hu e-mail címre írj nekünk!

A honlap utolsó módosításának időpontja: 2019.10.01